امروزه روشهای کنترل و نظارت بر روی اماکن و ساختمانها، همانند گذشته و با استفاده از نیروی انسانی نیست.چون این کار علاوه بر هزینه، همواره با خطای انسانی همراه است و به این شکل نمیتوان خیلی به آن اعتماد کرد. درحالیکه با ورود دوربینهای مداربسته به بازار و انتقال تصویر دوربین مدار بسته روی موبایل ، این مشکل حل شده است .
بهراحتی میتوان با نصب دوربینهای مداربسته، نظارت و کنترل را روی اماکن و ساختمانها، انبارها و …، همواره و بهصورت 24 ساعت و بدون قطعی و توقف ، انجام داد.
اما یکی از کارهای بسیار جالبی که میتوان انجام داد، انتقال تصاویر دوربین مداربسته بر روی موبایل است. شما میتوانید با استفاده از بستر اینترنت این تصاویر را از دوربینهای مداربسته ای که در داخل و یا خارج ساختمان مستقر کردهاید، به گوشیهای موبایل خود منتقل کنید.
با استفاده از این روش میتوانید همواره و در هر کجا فرایند بازبینی نظارت و کنترل خود را انجام دهید.
شما برای این کار باید یک نرمافزار انتقال تصویر دستگاه DVR یا NVR روی گوشی موبایل اندروید یا ios خود نصب کنید.
دوباره تأکید میشود که همه امکانات باید بر بستر اینترنت باشد.
انواع روشهای انتقال تصویر دوربین مداربسته کداماند؟
ابتدا تعریف انتقال تصویر دوربین مدار بسته را بیان می کنیم. در یک تعریف کلی میتوان گفت : به ارسال تصاویر دوربینهای مداربسته نصبشده در یک محل، روی موبایل، تبلت، کامپیوتر و یا لپتاپ از طریق بستر اینترنت، انتقال تصویر دوربین مداربسته میگویند.
برای انتقال تصویر دوربین مداربسته روشهای مختلفی وجود دارد.
- انتقال تصویر دوربین مداربسته بدون آی پی استاتیک به روش P2P یا DDNS برای دستگاه های عمومی و Hik-connect برای هایک ویژن
- انتقال تصویر با آی پی استاتیک در اینترنت با استفاده از تنظیمات NAT یا همان DMZ در انواع مودمهای اینترنتی
- انتقال تصاویر دوربین مداربسته، دستگاه DVR و دستگاه NVR بر روی بستر شبکه بیسیم یا همان لینک وابرلس
- انتقال تصویر اینترنتی با مودم سیمکارتی.
**توجه داشته باشید هیچ اهمیتی ندارد شما از سیمکارت کدام شرکت استفاده می کنید اما یکی از سیمکارت های مناسب انتقال تصویر که سرویس آی پی استاتیک نیز دارد، سیمکارت افرارسا می باشد.
در این آموزش ما سعی کردهایم انتقال دوربینهای مداربسته را روی موبایل با استفاده از دستگاه NVR و آموزش کامل تنظیمات مودم سیمکارتی را توضیح دهیم. (در این آموزش ما از مودم سیمکارتی هواوی سری ooredoo استفاده کردهایم).
دقت داشته باشید نرم افزار انتقال تصویر موبایل هر دستگاه مختص همان دستگاه ضبط تصاویر بوده و بستگی به شرکت سازنده آن دارد.
سی دی نرم افزار موبایل معمولا در کارتن دستگاه ضبط تصاویر چه DVR و NVR می باشد.
اگر نتوانستید نرم افزار موبایل را پیدا کنید به منو دستگاه وارد شوید و در قسمت شبکه یا اینترنت به دنبال QR کد نرم افزار موبایل بگردید.
اگر دستگاه DVR یا NVR شما از برندهای معتبر بازار مانند هایک ویژن و داهوا و… باشد شما می توانید با مراجعه به وب سایت آنها در بخش دانلودها، آنرا دانلود کنید.
در این فیلم آموزش نحوه انتقال تصویر دوربین مداربسته را با نرمافزار superlive plus که مخصوص کمپانی TVT بوده و در ایران شرکت سیماران ، Prowin و mobitech از آن استفاده میکند را خواهم گفت.
قابلیتها و امکانات مودم سیمکارتی هواوی برای انتقال تصویر دوربین مدار بسته روی موبایل
شرکت هواوی با ارائه انواع و اقسام مودمهای سیمکارتی با وزن کم و عملکرد بالا، در این زمینه پیشتاز است.
شما میتوانید با استفاده از مودم سیمکارتی huawei WBB router 30 سری ooredoo ، و قرار دادن یک سیمکارت مبین نت در آن،
از آنتن دهی بالا و پشتیبانی از شبکه پرسرعت بیسیم و از طریق wifi بهرهمند شوید و بهآسانی فایلهای مورد نظر خود را به اشتراک بگذارید.
این نوع از مودمهای سری ooredoo هواوی، گزینهای عالی برای انتقال تصویر دوربینهای مداربسته و ویپ (VOIP) هستند.
مودم سیمکارتی huawei WBB router 30، از تمامی اپراتورهای حال حاضر و همچنین شبکههای HSPA/UMTS/EDGE/GPRS/GSM و شبکه وای فای WI-fi 802.11 a/b/g/n/ ac پشتیبانی میکند.
از تراشههای سیلیکون 6930 ساخته شده و از لحاظ ساختار، بسیار شبیه مودمهای روتری CAT6 شرکت هواوی مانند e5186-22a است.از دیگر ویژگیهای این مودم میتوان به
4 درگاه LAN 100M ، چهار درگاه برای تلفن خطوط ثابت و VOIP و SIP و یک درگاه نام برد.
پشتیبانی از VLAN، UPnP ، IPSec ، DLNA، ETH، DMZ، samba، L2TP و VPN Passthrough و قیمت بسیار مناسب، از دیگر قابلیتهای مودم سیمکارتی هواوی WBB router 30 است.
یک دیدگاه